Bij 'Fontaine de mots', vindt u:

• Kwaliteit

Al uw teksten worden verwerkt door gediplomeerde vertalers met heel wat jaren ervaring. U hebt recht op de beste kwaliteit (mogelijkheid tot nalezen door een tweede vertaler, beheer van de terminologie om de samenhang tussen de verschillende teksten te verzekeren ...).

• Interessante prijzen

Als u rechtstreeks contact opneemt met mij, dan moet u geen tussenpersoon betalen. Daarom zijn de prijzen van 'Fontaine de mots’ doorgaans aantrekkelijker dan deze die aangerekend worden bij de meeste vertaalbureaus.

Stuur uw document(en) per e-mail naar: info @ fontainedemots.be.
Ik bezorg u gratis een offerte.


• Persoonlijke service

Ik ben uw enige aanspreekpunt. Dat is bijzonder handig, want u kunt bij mij terecht voor al uw vragen, of het nu gaat over uw teksten of over de factuur. Gedaan met al die verschillende contactpersonen!
Omdat ik van thuis uit werk, kan ik u in uitzonderlijke gevallen ook een grotere flexibiliteit bieden dan een traditioneel bureau. Als er bijvoorbeeld tijdens het weekend een technische storing is in uw infrastructuur en u moet dat dringend communiceren aan uw klanten, dan kunt u mij contacteren! Daar maken we uiteraard geen gewoonte van, maar indien nodig stel ik alles in het werk om u uit de nood te helpen.

Let op voor de volgende valstrikken.
1) U zult altijd wel iemand vinden die minder duur is. Maar bent u in dat geval ook zeker van de kwaliteit? Let op voor de aanlokkelijke aanbiedingen van sommige van mijn concurrenten ... Dat wijst vaak op iets anders: ofwel is de dienstverlening niet zo uitgebreid als u denkt (u betaalt bijvoorbeeld voor een vertaling en een revisie terwijl er geen volledige revisie uitgevoerd wordt), ofwel worden de vertalers financieel uitgebuit (en in dat geval zal de kwaliteit van het werk op zijn minst bedenkelijk zijn), of u hebt te maken met een minder getalenteerde (of zelfs matige) vertaler die zijn vertalingen voor een prijsje van de hand doet in de hoop zo bestellingen binnen te halen.

Kwaliteitsvolle vertalingen, door specialisten, die hebben hun prijs.

Door een beroep te doen op 'Fontaine de mots' geniet u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

2) Denkt u erover na om uw teksten toe te vertrouwen aan iemand die geen vertaler is en die in zijn moedertaal vertaalt of in een vreemde taal die 'hij goed beheerst'? Slecht idee… Tegenwoordig zijn er weinig mensen die grammatica en spelling tot in de puntjes beheersen. Zelfs niet in hun moedertaal. Denk maar aan de vele fouten op sociale media en discussiefora. Uw website en commerciële documenten vormen uw visitekaartje. Ze ademen uw reputatie uit en zijn een teken van uw betrouwbaarheid. Vertrouw uw documenten toe aan professionals!