Welkom op onze site!

Bent u een kmo, vzw, ngo, federatie of club?
Bent u op zoek naar professionele vertaal- en correctiediensten voor uw teksten naar het Frans, Nederlands en/of Engels?
Wilt u kwaliteit, maar aan een betaalbare prijs, aangepast aan uw omvang en behoeften?
Wilt u samenwerken met een kleine, flexibele onderneming, waar u geen nummer bent?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ik ben bijzonder veeleisend en hecht veel belang aan de kwaliteit van de geleverde teksten.
Gedurende meer dan vijf jaar was ik aan de slag bij twee vertaalbureaus als intern vertaler/revisor. Ik was de eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de afgeleverde Franse teksten. Zo heb ik het werk van heel wat Franstalige vertalers nagekeken en gecorrigeerd. En dat alles voor prestigieuze eindklanten, allen marktleiders in hun vakgebied.

Momenteel sta ik aan het hoofd van 'Fontaine de mots', waar ik nog steeds de kleinste fouten opspoor en heel veel zorg besteed aan de teksten die mij toevertrouwd worden. Uw communicatie verdient het beste!

Bij 'Fontaine de mots' weet u waar u aan toe bent.
Ik aanvaard enkel teksten waarvan ik zeker ben dat ik kwaliteit kan leveren.
Daarom werk ik ook uitsluitend vanuit het Nederlands en Engels naar het Frans, of rechtstreeks in het Frans, mijn moedertaal.
Verloopt uw communicatie ook in het Nederlands en/of het Engels? Geen probleem: dankzij mijn samenwerking met een aantal ervaren Nederlandstalige en Engelstalige vertalers, die ik met zorg geselecteerd heb, kan ik ook uw meertalige projecten coördineren.

Ook als zelfstandige blijf ik, dankzij mijn samenwerking met vertaalbureaus, werken voor multinationals, openbare instanties en belangrijke instellingen.
Daarnaast wil ik ook u helpen: de kleinere ondernemingen.
U hoeft geen hoofdprijs te betalen aan een prestigieus vertaalbureau als er niet constant een legertje vertalers voor u paraat moet staan! Multinationals hebben nu eenmaal niet dezelfde behoeften als u.
Als u me rechtstreeks contacteert, krijgt u dezelfde kwaliteit, maar aan een lagere prijs, want er is geen tussenpersoon.

Kijk even rond op deze site als u meer wilt weten.

'Fontaine de mots'... dat spreekt voor zich!